Restaurant Casa Terra - o permanentă invitaţie la masă. O pledoarie pentru rafinament şi cumpătare/ Vă aflaţi pe meleaguri în care românii au convieţuit sute de ani cu ungurii, saşii, evreii şi armenii. Fiecare naţionalitate a preluat şi cedat în şi din patrimoniul său cultural-gastonomic. Rezultatul: o infinită şi minunată diversitate / Noi, echipa restaurantului Casa Terra, vă aşteptăm cu bucate specifice zonei, elaborate şi minuţios preparate. Veţi descoperi gusturi, arome şi poveşti din bucătariile celor care au creat pe aici un adevărat mix cultural-gastronomic, pe care noi îl promovăm cu respect şi preţuire / La Casa Terra nu lipseşte nici Bucătărie Urbană - vă întâmpinăm cu propuneri zilnice speciale şi cu îndemnul să acordaţi răgaz şi bucurie pentru Masă / Din meniu este nelipsită lista cu ”alaiul ciorbelor”, gusturile dulci-acrişoare, condimente şi mirodenii potrivite şi întotdeauna ceva dulce / Sursa pentru ingrediente sunt producătorii locali şi totul este preparat în casă / Avem şi mâncăruri specifice bucătăriei europene / La noi găsiţi, de asemenea, suveniruri şi mici atenţii gastronomice cu gust autentic: siropuri, dulceţuri, sosuri şi zacuşti, preparate în atelierul nostru de produse naturale gourmeTraditional


vineri, 6 decembrie 2013

Bucătăria Hoinară - album de fotografii şi emoţii culinare semnat Răzvan Voiculescu


Elena Daniela Graură "Una dintre cele mai frumoase experiente. Mai bine de un an am fost gazda, bucatar invitat in acest proiect, prieten, colaborator, sustinator, promotor... Indiferent daca am facut-o de acasa, din Tara Fagarasului, pe care o reprezint in acest album inedit, sau de la Sighisoara, ori in Dobrogea, Oltenia, Bucovina, Moldova,Delta Uscata..."

























..............................................

Making off














LANSARE

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu