Restaurant Casa Terra - o permanentă invitaţie la masă. O pledoarie pentru rafinament şi cumpătare/ Vă aflaţi pe meleaguri în care românii au convieţuit sute de ani cu ungurii, saşii, evreii şi armenii. Fiecare naţionalitate a preluat şi cedat în şi din patrimoniul său cultural-gastonomic. Rezultatul: o infinită şi minunată diversitate / Noi, echipa restaurantului Casa Terra, vă aşteptăm cu bucate specifice zonei, elaborate şi minuţios preparate. Veţi descoperi gusturi, arome şi poveşti din bucătariile celor care au creat pe aici un adevărat mix cultural-gastronomic, pe care noi îl promovăm cu respect şi preţuire / La Casa Terra nu lipseşte nici Bucătărie Urbană - vă întâmpinăm cu propuneri zilnice speciale şi cu îndemnul să acordaţi răgaz şi bucurie pentru Masă / Din meniu este nelipsită lista cu ”alaiul ciorbelor”, gusturile dulci-acrişoare, condimente şi mirodenii potrivite şi întotdeauna ceva dulce / Sursa pentru ingrediente sunt producătorii locali şi totul este preparat în casă / Avem şi mâncăruri specifice bucătăriei europene / La noi găsiţi, de asemenea, suveniruri şi mici atenţii gastronomice cu gust autentic: siropuri, dulceţuri, sosuri şi zacuşti, preparate în atelierul nostru de produse naturale gourmeTraditional


vineri, 6 decembrie 2013

Educaţia gustului - proiect pentru copii



"EU iubesc Ţara Făgăraşului" - campanie de redescoperire, educare, responsabilizare, conştientizare, conservare, promovare şi preţuire în rândul copiilor a poveştilor vechi de familie, a gusturilor, locurilor, oamenilor şi aromelor de acasă. Proiectul  presupune evenimente, campanii, expo-show uri, acţiuni de tip voluntariat, ateliere de poveşti, proiecte, workshop uri handemade, itinerarii cultural-gastronomice, educaţie gastronomică "day by day"! Parteneri: Elena Daniela Graură, Muzeul de Pânze şi Poveşti, Mândra Chic, gourmeTraditional, Casa Terra.






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu